11.7

Viktig bit klar när Filip Lindgren förlänger kontraktet för sin tredje säsong med IFK. Senaste säsong fram till januari avtjänade Filip militärtjänstgöringen, men det blev ändå 20 matcher (7+8) trots att träningsmöjligheterna inte var optimala.

5.7

26.6

Trots att inga uppdateringar här på hemsidan om lagbygget publicerats så betyder det inte att det avancerar, bara att webbmastern haft lång semester!

Att trotjänarna Jens Östman och Lars "Labben" Östman förlänger sina kontrakt har ju varit klart en längre tid, likaså att Jimmy Sigfrids kommer från MuIk. Jimmy är bekant med IFK dressen  sen tidigare då han representerat föreningen som C och B-junior, senast säsongen 08-09.

Men vi kan nu också presenterar att Jesper Portin återvänder till fostrarföreningen efter fyra säsonger med MuIk. Att även kvartetten Daniel Söderbacka, Janne Boström, Isak Holm och Oskar Finne förlänger sina kontrakt med IFK. Att Jeppis fostrade Kim Hanhisuanto som senaste säsong spelade div.III med MuIK II nu tar steget upp till div,II med IFK. Och att unga (01) målvakten Ben Boström som senaste säsong vaktade buren för Jeppis B-juniorer, återvänder till fostrarföreningen i och med att signaturen sattes på kontraktet.

Alla nya spelare hälsas varmt välkomna till föreningen och tidigare spelare som förlängt sina kontrakt tackar vi stort för fortsatt engagemang och förtroende för IFK Lepplax!

Nejdens hockeypublik bjuds direkt på intressanta matcher då IFK Lepplax motståndare i första omgången av Finlands Cup blev Jeppis Hockey, matcherna skall spelas 23-25.8. Klar är också div.II serieprogrammet där IFK Lepplax börjar borta mot APV lördag 21.9

30.5

bjorn1 Björn Lindgren axlar tränaransvaret för IFK Lepplax representationslag, tränarkontraktet är skrivet för två säsonger. Efter en gedigen spelarkarriärer i div.2 och Finlands serien tar Björn plats bakom IFK Lepplax spelarbänk. Björn återvände senaste säsong efter många säsonger i div. 2 med Jeppis Hockey till IFK,  men lånades efter juluppehållet ut till Muik för spel i Finlands serien.

Lagbygget kan därmed avancera och de första spelarkontrakten kommer att publiceras inom en nära framtid. Också övriga personer i lagledningen och assisterande tränare är i det närmaste klart för publicering!

Extra information

Team IFK Lepplax